+47 958 10 155 post@nfts.no

Ressurser


Her kan du finne en oversikt over lenker og nyttige ressurser knyttet til Tuberøs Sklerose Kompleks. Målet med denne siden er å enkelt kunne samle nyttig informasjon slik at de som ønsker å lære mer har en samleside for dette. Vi vil prøve vårt beste å holde denne siden oppdatert i samsvar med eventuell ny informasjon.

KOMPETANSESENTERET

Nasjonalt kompetansesenter for sjeldne epilepsirelaterte diagnoser har ansvaret for å sikre kompetansen om TSC og andre sjeldne diagnoser.

Du kan lese mer om Kompetansesenteret, Tuberøs Sklerose Kompleks, deres sjekkliste for nevropsykiatriske vansker ved Tuberøs Sklerose (TAND), samt deres veileder for behanding av Tuberøs Sklerose Kompleks ved å følge disse lenkene:

MER OM TUBERØS SKLEROSE KOMPLEKS

Det står også skrevet om Tuberøs Sklerose Kompleks på andre helserelaterte nettsider, som Helsenorge, Sjelden og Orphanet. I tillegg har Helsebiblioteket samlet en rekke lenker som leder til andre sider med informasjon relatert til diagnosen.

Er du interessert i å lese mer om hva disse ulike sidene har av informasjon, kan du følge disse lenkene:

ANDRE NYTTIGE LENKER

De følgende lenkene fører til en rekke andre nettsider som på et eller annet vis er relatert til Tuberøs Sklerose Kompleks. Noen av dem er relevante for selve diagnosen, mens andre kan være nyttige for familien som helhet.