+47 958 10 155 post@nfts.no

Vi inviterer til sommerleir på Norddjurs Feriecenter, Jylland, Danmark fra 06.08 til 13.08

Feriesenteret - foto: danland.dk

http://www.danland.dk/feriecentre/norddjurs?days=4&persons=1

Program kommer seinere, men vi kan love dere en spennende og innholdsrik uke både på og utenfor feriesenteret. Målet med dette tilbudet er både å bli bedre kjent med hverandre, og å tilby en pust i bakken til de som trenger det, samt få nye og positive opplevelser og gode minner.

Feriesenteret har ikke HC leiligheter, men dersom en kan klare seg med vanlig bad, har leilighetene på bakkenivå god tilkomst. Skriv i påmeldingen om dere trenger lett tilkomst.

Påmelding

Påmelding på e-post! post@nfts.no innen 30. mai. Først til mølla…

Vi har bestilt 25 leiligheter med ett soverom og sengeplass til 4. De som trenger barnesenger sier fra om det. Store familier får tildelt to leiligheter ved siden av hverandre.

Egenandel og reiseutgifter

Egenandel er kroner 1000 pr person og betales SEINEST 20. juni. Betales inn til kontonummer: 4280 15 22933

Egenandel kan ettergis etter begrunnet søknad. Styret vurderer og gjør vedtak. Vedtak kan ikke overprøves.

Forutsetning for deltakelse på sommerleiren er at medlemskontigent er betalt for alle deltakere.

Reiseutgifter blir refundert etter billigste reisemåte. Dersom reiseveien er lang, kan fly benyttes, og det kan bestilles gjennom helsereiser: http://www.helsereiser.no/forretningsreiser.php eller telefon 23001260

Be om å få rimeligste alternativ. Regningen kan belastes Norsk forening for tuberøs sklerose ved Stein-Are Osnes. Nærmeste flyplass er Ålborg. Reise fra Ålborg kan foretas med tog og buss, men vurder om det blir rimeligere med leiebil, bruk av leiebil som rimeligste alternativ må dokumenteres ved å vise tog og busspriser som sammenligning.

Om en tar med bil og reiser nedover med fergen til Colorline eller Fjordline, er det lurt å bestille raskt slik at en får rimeligst mulig pris..

Meld inn fødselsår og e-postadresse

NB! Vi mangler fremdeles noen medlemmers fødselsår! Om vi ikke får dem i løpet av 2016, vil ikke departementet godta dere som medlemmer, og vi mister tilskudd. Disse kan meldes inn på samme epostadresse som påmelding.

Vi mangler også e-postadresser. Dess mere vi kan sende på e-post, dess mer tid og penger kan vi bruke på medlemmene 🙂

For styret,

Wenche Røkenes,
Leder

Invitasjon som utskriftsvennlig PDF