+47 958 10 155 post@nfts.no

Norsk Forening for Tuberøs Sklerose Complex Inviterer til Familiehelg i Kristiansand Dyrepark helgen 17. – 19. september.

Helgen byr på felles middag fredag og lørdag, frokost med sjørøverne lørdag, og frokostbuffet søndag. Inngang i parken/badeland både lørdag og søndag.

Vi bor i Abra Havn. Der har vi reservert leiligheter i ulike størrelser, men de fleste har ett soverom med tre sengeplasser, og en sofa som kan brukes som seng i stuen. Noen har to og tre soverom, og vi får reservere dem så langt det er ledig. Vi bestiller plass så lenge de har ledig, men det lønner seg å ikke vente for lenge med å melde seg på.

Det vi trenger å vite:
Navn på alle.
Hvor mange personer som vil bo sammen, og hvor mange av dem er under tre år (de går gratis).
En eller flere leiligheter?
Om det er en person med følgekort, må vi vite det, så vi kan legge det inn i bestilling i Dyreparken.
Noen allergier?

Frokost med sjørøverne lørdag: Foretrekker dere å ha den klokka 08.30, eller klokka 10.00? Vi melder fra hvor mange som vil komme på hvert tidspunkt. Det er begrenset med plasser, så det kan hende vi må gjøre en fordeling.

Det dere trenger å vite:
Påmelding seinest 01.08 til wenche@nfts.no
Det kreves medlemskap i foreningen for alle som deltar. Et medlemskap er personlig, og en kan melde inn deltakere på www.nfts.no Medlemskontingent for 2021 må være betalt for alle innen påmeldingsfristen går ut.
Egenandel for helgen blir 2000,- for leilighet med ett soverom og 2500,- for en større leilighet. Ingen betaler egenandel før de har fått bekreftet plass.
Egenandel betales inn på konto: 4280 05 37031 innen 15.august.
Merk innbetalingen: Dyreparken og familienavn.
Reiseregning dekkes etter rimeligste reisemåte.
Kjøregodtgjørelse er på kr 3,- pr km. Flybilletter dekkes etter rimeligste billett på strekningen på avreise og hjemreisedagen. Det samme gjelder buss og tog. Bestill gjerne med en gang du har fått bekreftet plass.

Vi gleder oss veldig til endelig å treffes igjen.

Disse tre damene kommer, og de gleder seg!

Dette blir gøy!

For Styret
Wenche K. Røkenes